hello@sosoul.nl

eclipse_gold

Bekkenmassage & Healing

Details
Date:

mei 19

Time:

9:00 - 17:00

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/tickets-bekkenmassage-en-healing-629219611797

Voor vrouwen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen, cysten, endometriose, vrouwen die een miskraam (of meerdere) en/of abortus hebben doorgemaakt. Voor elke vrouw voor wie dit resoneert, ook de vrouw die een ingreep heeft ondergaan waar de baarmoeder werd weggehaald, de womb energetisch veld is er nog steeds.

Een bekkenmassage en healing is een energetische behandeling die uit 2 onderdelen bestaat: een massage/healing van het bekkengebied en een korte sjamanistische reis naar de onderwereld.

Deel 1 energetische massage/healing. Dit betekent dat het niet gaat om de massagetechniek maar om de energetische aanraking van de organen in het bekkengebied.De massage/healing werkt in op mogelijke verklevingen die zich in de baarmoeder en de vrouwelijke organen vast zetten.Dit kunnen stukjes trauma zijn van jezelf of van jouw vrouwenlijn, van je moeder, grootmoeder of overgrootmoeder.Door de massage worden deze verklevingen losgemaakt en kunnen ze langzaam smelten en weer ruimte creëren.Er wordt ook gewerkt op alle intieme ervaringen die we als vrouw hebben meegemaakt, de fijne en minder fijne, waarvan we denken dat dit achter ons ligt, maar ons lijf vergeet niets.

Deel 2: een sjamanistische reis naar de onderwereld (de onderwereld is de wereld van de vrouw) om een boodschap die daar ligt mee te brengen en aan de vrouw door te geven.

Investering €140.- .Een sessie duurt 1,5 uur. Geef je keuze voor de sessietijden door, zie agenda. Mail ons op hello@sosoul.nl of stuur een DM via Instagram sosoul.nl