Workshop “Unlock your inner wisdom”

Details
Date:

juni 28

Time:

19:00 - 21:00

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/workshop-unlock-your-inner-wisdom-tickets-650316031757

Ben je op zoek naar een dieper inzicht in je problemen en wil je leren hoe je ze effectief kunt oplossen? Kom dan naar de helende opstelling ”Staan voor Jezelf” gegeven door Thera Lubbe Bakker, een bevlogen therapeute met meer dan 40 jaar ervaring.

Deze unieke workshop biedt een krachtige opstelling die je helpt om helderheid te krijgen over je problemen en om de juiste stappen te zetten naar een oplossing. Thera heeft haar eigen opstellingsmethode ontwikkeld, genaamd “Staan voor Jezelf”, waarmee ze je begeleidt om de antwoorden intuïtief uit de bron in jezelf te laten komen.

Tijdens de workshop leer je technieken en tools die je helpen om je problemen te doorgronden en te begrijpen hoe je ze effectief kunt aanpakken. Thera zal haar diepgaande kennis en ervaring met je delen, waardoor je in staat bent om jouw specifieke uitdagingen te identificeren en te transformeren.

De opstelling “Staan voor Jezelf” is geschikt voor iedereen die op zoek is naar die diepgaande inzicht en oplossingen en bereid is om diep naar zichzelf te kijken. 

Of je nu worstelt met relationele problemen, carrière-uitdagingen of persoonlijke blokkades, deze workshop biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jouw eigen kracht kunt ontdekken.

Mis deze kans niet om helderheid te krijgen over jouw problemen en om effectieve oplossingen te vinden. Schrijf je vandaag nog in voor de workshop en neem de regie over je leven in eigen handen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en transformatie!

Introductieprijs €50,-  Registreer je via dm of koop gelijk een kaart via eventbrite.