The Reconnection

Jouw meest gelukkig liefdesleven begint hier. 

 

Tijdens het “Reconnection” programma creëer jij helderheid in waar je staat in je relatie, zodat je weer vertrouwen krijgt en de verbinding hervindt met je partner. 

Je houdt van je partner, maar soms kan je door omstandigheden de verbinding met elkaar kwijt raken. Door stress, lak aan communicatie, geen tijd voor elkaar, ontrouw. Kan je het gevoel hebben elkaar niet meer te begrijpen, te verdragen, minder te vertrouwen.

Je verliest elkaar in vluchtgedrag of voortdurende irritaties.

Het liefst wil je dat het anders gaat, maar je weet gewoon niet hoe.

Je bent op een punt gekomen, dat je gaat twijfelen of dit wel de partner is voor jou.

Als deze gedachten meer in jouw relatie spelen nu, in plaatst van het gevoel van geluk en verbinding.

Wat of wie houdt je op deze plek?

Hou je nog van je partner? Als het antwoord hierop ja is, ook al is het antwoord: ‘Ja, maar hij/zij dit……’ Dan is er nog liefde, alleen is er teveel ruis om de verbinding te voelen. Wil je die verbinding wel voelen?

Stop dan met klagen. Stop met die ander de schuld te geven. Er zijn twee telefoons, twee mensen die elkaar bellen nodig om een verbinding tot stand te brengen.

Ik ken mijn partner meer dan 20 jaar. We hebben drie dochters en een kleinzoon samen en zijn gelukkiger dan ooit samen.

Maar Rozengeur en Maneschijn was het zeker niet.

Ik kan je eerlijk zeggen: ‘It sucks!’ wanneer je relatie niet goed gaat en wanneer die twijfels je bekruipen. En vooral wanneer je van je partner houdt, maar gewoon niet weet hoe je het beter kan maken.

Denken dat het gras groener is ergens anders, vluchten in je werk of wat dan ook, zorgen alleen maar dat je elkaar nog meer gaat verliezen.

Ik heb dit allemaal meegemaakt en doorstaan.

Tot ik erachter kwam dat hoe onwaarschijnlijk ook op dat moment, IK de creator ben van mijn eigen geluk. Ik ben gaan ontdekken waar ik zelf debet aan was, waar ik zelf invloed op had. Ik ben de reis naar binnen begonnen.

Ik besefte toen, hoe vaak hij mij belde, maar ik de telefoon niet opnam.

Opnemen, de verbinding echt gaan maken kost moed wanneer je hart al een tijd gesloten is.

Ik help je graag om die verbinding te maken met jouw partner.

Ben jij er klaar voor die verbinding te gaan maken?

Met het “Reconnection” programma hervind je weer de verbinding met je partner. Door het werken met tools zoals: Psych K®, Regressietherapie, familieopstellingen, EFT, innerlijk kind- en schaduwwerken, worden oude pijnen en patronen getransformeerd, zodat er plaats wordt gemaakt voor nieuwe verbindingen.

De “Reconnection” is voor jou wanneer jij:

  1. Je steeds weer tegen dezelfde patronen aanloopt in je relatie. 
  2. Je dagen meer gevuld zijn met onenigheid en irritaties in plaats van plezier
  3. Je wordt geteisterd door twijfel over je relatie en niet weet welke kant je op moet.
  4. Je geen verbinding meer voelt met je partner, maar waar je wel zo graag naar verlangt.
  5. Je klaar bent om een liefdevolle verbinding aan te, maar niet weet hoe.

De “Reconnection” is niet voor jou wanneer jij:

 

  1. Je denkt dat je ongelukkig voelen in een relatie erbij hoort. 
  2. Je op zoek bent naar “quick fixes” en niet openstaat voor het proces, om echt de verbinding aan te gaan.
  3. Je geen affiniteit hebt met een holistische aanpak.
  4. Je niet naar jezelf durft te kijken, maar blijft hopen dat de ander gaat veranderen
  5. Je liever blijft klagen of weglopen.

 

Hoe zal jij je voelen?

als jouw leven er zo uitziet na het “Reconnection” programma?

De twijfel of je wel of niet moet blijven waar je nu bent? Of er nog toekomst mogelijk is?  Dit zijn geen vragen meer die jou constant bezig houden. Je gaat helderheid krijgen. Je hervindt het vertrouwen weer in je jezelf en in waar je nu staat.

Of het nu innerlijke onrust is of de onrust door constante onenigheid. Je bent in staat om ware harmonie te creëren.   

Eenzaamheid in je relatie is er niet meer wanneer jij weer in staat bent verbinding te maken. Verbinding met je eigen behoeftes en ware geluk. 

Hoe manifesteer jij een "Reconnection"?

Het “Reconnection” programma is te volgen in drie fases, in je eentje of met je partner. 

 

Welke verhalen en de daarbij behorende overtuigingen staan jou in de weg om nu gelukkig te zijn?  Waar kan je afscheid van gaan nemen? 

Je gaat van slachtofferschap naar ownership. It takes two to tango.

Je wordt bewust van; jouw patronen en jouw saboteurs, 

Via trance duiken we in jouw onderbewustzijn om oude overtuigingen te transformeren.

Je systeem wordt opgeschoond om ruimte te maken voor nieuwe verbindingen.

Verweven worden in de behoeftes van anderen, of het beeld willen naleven die niet van jou zijn, zorgen ervoor dat je niet meer weet waar jouw geluk zit. 

Het antwoord vinden op deze vraag zorgt ervoor je je eigen pad volgt en je geluk kan vinden. 

Je communiceert vanuit vertrouwen

Liefdevolle communicatie, vergeving, begrip, vertrouwen en positiviteit tot stand brengen opent het plezier om te verbinden.

Echt verbinding, je hart daadwerkelijk openen zonder restricties of regels, vergt totale kwetsbaarheid en dus heel veel moed. 

Wanneer je de verbinding echt kan maken ontstaat er ook de verbinding met je ware geluk. En de verbinding om jezelf en de ander te kunnen liefhebben.

Ik heb in mijn 3 maanden traject bij Kim, meer weten te doorbreken en geleerd over mezelf dan de 2 jaar therapie daarvoor. Het traject was voor mij echt levensveranderend en cruciaal in mijn verwerkingsproces. Toen ik begon met het traject zat ik vol met twijfels. Met Kim's hulp is de band met mijn man dieper en speelser dan het ooit is geweest
Sara Dekker
Met Kim's hulp heb ik beter inzicht gekregen in de communicatie met dierbare naasten. Waar het vaak spaak liep en ik mij vaak onbegrepen voelde en in een negatieve spiraal was beland in mijn relatie, heeft ze mij laten zien om dieper te graven en bewust te worden van het waarom. Door dit inzichtelijk te hebben en er echt over na te denken en jezelf de tijd te geven om dat te doen, heeft het mij handvaten gegeven naar betere communicatie. Met behulp van “bewustwording opdrachten” heb ik een andere mindset meegekregen, die ik dagelijkse toepas.
Yvon Maitimo
Kim heeft mij geholpen met nieuwe inzichten, dingen waar ik niet aan heb gedacht of op een andere, meestal negatieve manier, zag. Elke keer als ik bij een sessie vandaan kwam had ik het gevoel innerlijke rust te hebben gevonden. De sessies hebben mij een reflectie gegeven die ik mijzelf niet kon geven en waardoor ik nog steeds samen ben met mijn partner.
Shannon Breur