The Conscious Creator

Jouw meest authentieke en gelukkig leven begint hier

Tijdens het “Conscious Creator” programma transformeer jij de patronen die jou nu tegenhouden om vooruit te bewegen in het leven. Zo word jij de bewuste creator en manifesteer je met gemak jouw levensgeluk. 

‘Het is wat het is.’, zeg jij dat ook vaak tegen jezelf? 

Je leven lijkt voorbij te vliegen zonder je voldaan te voelen aan het einde van de dag. ‘Ach ja, het is wat het is.’

Je doet zo je best, maar het lijkt nooit goed genoeg; je taken lijken nooit af, je hebt weer ruzie met je partner, je stelt alle goede dingen voor jezelf steeds weer uit. ‘Het is wat het is. Het komt ooit goed.’

Maar het komt niet zomaar goed. Je staat precies waar je een tijdje terug ook stond. Je hunkert naar verandering. Je ziet een leven van vrijheid voor je, waarin je precies doet wat jou gelukkig maakt. Je weet alleen niet hoe je daar kunt komen.

Ik wist dit ook niet. Op het moment dat ik de deur naar verandering vond, transformeerde mijn hele leven. Ik vond rust in mezelf. Ik durfde mijn eigen pad te volgen, mijn dromen te realiseren. Mijn vriendschappen veranderden. Ik vond weer geluk in mijn relatie met mijn partner en kinderen. Het mooiste is dat ik vooral het plezier ervaar om mijn eigen geluk steeds weer te creëren. 

Dit gun ik jou ook en het is mijn missie je hierbij te helpen.

Met de “Conscious Creator” programma ontdek jij hoe je jouw levensgeluk met gemak kunt manifesteren. Door het werken met tools zoals: Psych K®, regressie, reïncarnatie, EFT, innerlijk kind- en schaduw werk, wordt jouw onderbewustzijn geherprogrammeerd. Zo kun jij uit het verhaal van jouw verleden en karma stappen en met plezier en bezieling aan een nieuw levensverhaal beginnen.

De “Conscious Creator” is voor jou wanneer jij:

  1. Van alles al geprobeerd hebt aan (zelf) hulp en nog steeds niet alle patronen hebt kunnen doorbreken. Hierdoor sta je stil in het leven
  2. Voelt in je hart dat jij meer uit het leven wilt halen, maar je weet niet hoe
  3. Voelt dat jouw dagen gevuld zijn met desinteresse, vermoeidheid, of stress. Oftewel met alles behalve vreugde
  4. Altijd bezig bent met anderen voorop te stellen, ten koste van jezelf
  5. Er klaar voor bent om jouw meest authentieke en gelukkige leven te leiden.

De “Conscious Creator” is niet voor jou wanneer jij:

  1. Blij bent met waar jij nu staat
  2. Op zoek bent naar “quick fixes” en niet openstaat voor het proces, om een echte transformatie in jouw leven aan te brengen
  3. Geen affiniteit hebt met een holistische aanpak.
  4. Niet naar jezelf durft te kijken, maar denkt dat anderen de schuld zijn
  5. Verwacht dat jouw coach/begeleider/facilitator het werk voor jou doet.

Hoe zal jij je voelen

als jouw leven er zo uitziet na het “Conscious Creator” programma?

Of nu alles tegenzit of meezit, het maakt niet meer uit. In plaats van dat jij je mee laat voeren door de omstandigheden, neem je nu je eigen regie, heb je zelfvertrouwen en transformeer jij elke situatie van angst naar een diep vertrouwen in jezelf. Je bent geen slachtoffer meer. Uitdagingen zie je als een kans voor groei. Je creëert jouw eigen leven.

Je kent toch die stemmetjes die door je hoofd spoken. Het zegt bijvoorbeeld dat je iets niet moet doen, of dat je juist heel lief moet zijn voor een ander, allemaal omdat anderen daar een mening over hebben. Wat nou als jij ondanks dat stemmetje alsnog niet te stoppen bent in wie jij werkelijk bent? Je volgt jouw eigen pad en doet wat jou gelukkig maakt en niet wat een ander gelukkig maakt.

Je voelt je nu verbonden met jouw eigen kracht en wijsheid. Je benadert het leven vanuit licht, liefde en vertrouwen. Je durft alles wat je hart verlangt te volgen. Je weet nu precies hoe jij kan samenwerken met jouw Hoger Zelf en hoe de relatie is met jouw emotionele, mentale en fysieke lichaam. Je creëert jouw leven vanuit een nieuw bewustzijn, waarmee je met gemak jouw levensgeluk manifesteert.

Hoe word jij een “Conscious Creator” ?

 

Het “Conscious Creator”programma is te volgen in 3 fases. Elke fase bestaat uit twee maanden. Elke 2 weken heb je een transformatiesessie van 2,5 uur. Elke week is er een check-in call. Elke fase volg je een workshop.

Welke verhalen en de daarbij behorende overtuigingen hebben jou gemaakt wie je bent? Welke staan jou in de weg van een nieuw leven? Je gaat van slachtofferschap naar ownership. Je wordt bewust van; jouw patronen, jouw saboteurs, jouw ware geluk.

Via trance duiken we in jouw onderbewustzijn om weggestopte trauma’s, overtuigingen, oude contracten, energetische banden met personen uit je oude verhaal te transformeren.

Je systeem wordt opgeschoond en je voelt je lichter dan ooit. Je leert nieuwe gewoontes en krijgt alle tools mee om je oude verhaal los te laten.

Hoe reageer jij op situaties en welke acties onderneem je? In deze fase is je systeem opgeschoond en klaar om alle nieuwe gewoontes te integreren. 

Je beweegt met gemak uit jouw comfort zone om hetgeen jouw hart naar verlangt te gaan manifesteren.  

 

Je bent master in het creëren van nieuwe mogelijkheden.

Hoe ga jij een partnerschap met jouw Innerlijke Bron aan? Hoe blijf jij de creator van jouw leven? In deze laatste maanden heb je het bewustzijn ontwikkeld om de antwoorden op deze vragen in jezelf te vinden. 

 

Autonoom en bewust, manifesteer je met gemak jouw levensgeluk.

Kim heeft mij geholpen van mijn allergieën af te komen. Ik heb sinds deze sessie geen hooikoorts ervaren. Dit is inmiddels 2 jaar geleden. Het heeft mijn leven enorm verbeterd en ik ben Kim hier heel dankbaar voor. Daarnaast heeft ze een energie afstemming gedaan voor mijn ongeboren baby tijdens een complicatie in mijn zwangerschap. Haar bevindingen waren spot-on en haar aanbevelingen heel toepasbaar. Kim voelt precies aan waar een probleem ligt en kan je heel goed begeleiden naar een oplossing. En daarnaast is ze ook een hele lieve en leuke vrouw die met zo veel liefde en compassie anderen oprecht wilt helpen. Het is echt een cadeautje om een sessie van haar te ervaren.
Sandra Hijzelenboom
Met Kim's hulp heb ik beter inzicht gekregen in de communicatie met dierbare naasten. Waar het vaak spaak liep en ik mij vaak onbegrepen voelde en in een negatieve spiraal was beland in omgang met die personen, heeft ze mij laten zien om dieper te graven en bewust te worden van het waarom. Door dit inzichtelijk te hebben en er echt over na te denken en jezelf de tijd te geven om dat te doen, heeft het mij handvaten gegeven naar betere communicatie. Met behulp van “bewustwording opdrachten” heb ik een andere mindset meegekregen, die ik dagelijkse toepas.
Yvon Maitimo
Kim is een fantastische therapeut. Zij is enorm begaafd, empathisch, begripvol en luistert heel goed en geeft me altijd een gevoel van vertrouwen en veiligheid. De technieken die zij gebruikt met Psych-K zijn werkelijk waar magisch. Alle aspecten waar we tot zover aan hebben gewerkt zijn getransformeerd in mijn leven. Door het herprogrammeren van mijn onderbewustzijn ben ik stappen gaan ondernemen die de oplossingen zijn van de problemen die ik ervaarde in mijn dagelijkse leven. Na elke sessie die ik heb gehad met haar ben ik binnen een aantal weken, of soms een paar dagen, gaan merken dat iets in mij is veranderd en dat ik gepusht word door “mijn hogere zelf” om bepaalde gewoontes, gedachtes en geloften te veranderen, of dat ze al veranderd zijn. Ik ben dankbaar voor haar hulp en begeleiding op het pad naar een betere versie van mezelf
Lilia Kovtun