hello@sosoul.nl

eclipse_gold

SØSOUL

Hi! Mijn naam is Kim Luu. Founder van SØSOUL, waar ik verbindende offline events creëer. Ik heb me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar hun pad van geluk.

In mijn turbulente jeugd belandde ik in een abusive relatie en de grootste angst van mijn moeder kwam uit. Ik werd net als zij, een tienermoeder. De schande leek te groot voor mijn Vietnamese familie. Mijn moeder verhuisde naar Amerika en ineens stond ik er helemaal alleen voor. Het was een tijd van overleven.

Maar het was niet het verbannen worden en alleen mijn kind opvoeden wat moeilijk was. Het moeilijkste was, dat het leek alsof de wereld de hoop in mij was verlorenalsof ik uitschot was, niets meer waard

Het was mijn geloof in mezelf en de bereidheid om het ongemak van groei te omarmen en daardoor het ongeloofwaardige en het onmogelijke te volgen. Namelijk een leven waarin geluk mogelijk is.

Het pad van persoonlijke groei en heling hebben mij geleid van overleven naar leven. Van het onmogelijke naar mogelijk. Nu leef ik ten volste en weet wat ware geluk is. Dit gun ik de wereld om me heen.

Met SØSOUL- House of Happiness heb ik een oase van rust gecreëerd in hartje Amsterdam, omdat ik de mensen in de stad een plek gun waar ze de verbinding kunnen vinden met anderen en met hun innerlijke wijsheid en geluk. Waar ze kunnen helen en groeien door de vele verschillende workshops en events.

Ik weet hoe het pad van groei en heling mijn leven compleet heeft getransformeerd, maar dit pad is voor iedereen anders. Daarom is het mijn passie en missie om te cocreëren met de beste coaches, healers en therapeuten zodat mensen kunnen ervaren welke weg het beste bij hen past. 

Ik geloof dat wanneer we de vibratie verhogen van onszelf, de vibratie rondom ons heen ook verhoogt.

Join our team!

Laten we samen helpen de wereld een stukje gelukkiger maken. 

Ben jij een trainer, healer, inspirator en wil je je licht verspreiden? Zie je jezelf ook bij SØSOUL workshops, retreats, lezingen geven? 

Jaren geleden maakte ik de switch van eventmanager bij de Telegraaf naar het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar geluk. Ik bleef tal van opleidingen volgen omdat er zoveel tools waren die ik zo graag wilde toepassen, totdat ik besefte dat het een onmogelijke taak is. 

Ik kan beter gaan samenwerken met mensen die net als ik de wereld om ons heen een stukje beter willen maken.  SØSOUL is het podium om onze unieke gaven en boodschap te verspreiden.

Ik geloof dat wanneer wij ons licht bundelen, deze harder en verder kan schijnen dan we voor mogelijk hielden!n 

Ons Happiness Team

Missie

Onze missie is om een podium te zijn voor coaches, healers en inspirators om mensen te verbinden met hun geluk.

Visie

Onze visie is dat we samen een grotere impact kunnen maken om een blijere wereld te creëren.

Join our team

Option#1 Member

  • Je wordt vermeld in ons Happiness Team
  • Jouw events worden ook door ons gepromoot
  • Je ontvangt altijd 25% korting op de huur
  • Wij vragen 25% energy exchange fee voor iedereen die zich via ons aanmeldt

Let's support each other

Option #2 Partner

  • Je wordt vermeld in ons Happiness Team
  • We zetten samen een workshop of event neer
  • Je betaalt geen huur
  • Wij verdelen 50/50 

Let's cocreate together