House of Happiness is een "space holder" voor geluk. Naast de healingsessies die hier worden gegeven. Biedt het huis ook ruimte voor speciale gelegenheden zoals; bruiloften, verjaardagen, art galeries, boeklanceringen, huisconcerten, heisessies, etc.
We bouwen de ruimte met plezier om naar jouw wensen. Met jarenlange ervaring in de events, bieden we je graag onze expertise aan. .

Er is een professionele keuken om al je gasten te voorzien van catering.

Parkeren is mogelijk op 10 minuten lopen bij IJdock (bij reserveren van tevoren is het mogelijk voor €10 tot €20 voor een hele dag)
Chef voor de catering
Workshop/ vergadertafel
Catering keuken
Events
Ceremonie/ stage gedeelte
Entrance
Het Huis van Geluk bracht mij en de groep de fijne warme huiselijke bedding die wij nodig hadden om echt te kunnen vertragen, zakken en voelen. Vanaf de eerste ontmoeting met Kim gaf ze mij het gevoel welkom te zijn. Ze heeft een oase gecreëerd in het altijd bruisende stukje Jordaan. Een plek waar je jezelf mag zijn. Met veel zorg heeft alles een plek in de ruimte, maar ik mocht het mij ook helemaal eigen maken. Dit is voor mij als energiewerker heel belangrijk. Het Huis van Geluk is energetisch in balans, maar praktisch zijn ook alle faciliteiten voor handen.
Leontien Borst
Coach